€ 450,00 p/m

1
16 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Hoornsediep 28a
9725HK Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Hoornsediep

SUPER LEUKE KAMER IN EEN STUDENTENHUIS MET 9 KAMERS

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.
Deze woning wordt als geheel studentenhuis verhuurd, dus alle 9 kamers. Het is hierbij dus mogelijk om als een vriendengroep te huren, maar ook om met andere woningzoekers in contact te komen en samen een groepscontract op deze woning te nemen.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het huis bevindt zich in de Rivierenbuurt in Groningen, op 850 meter van het station. De Grote Markt ligt op 1,7 km van de woning.

SITUERING
De woning bevindt zich op de tweede en derde verdieping van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 161m2. De oppervlakten van de 9 kamers zijn als volgt:
- kamer 1: 11,2 m2
- kamer 2: 16,2 m2
- kamer 3: 17,1 m2
- kamer 4: 10,9 m2
- kamer 5: 11,4 m2
- kamer 6: 9,9 m2
- kamer 7: 10,6 m2
- kamer 8: 11,7 m2
- kamer 9: 15,77 m2

VOORZIENINGEN
De kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Het pand is voorzien van 2 toiletten en 2 badkamers, van ieder op beide etages een. Verder is er op de tweede etage een gedeelde keuken die is voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, gasfornuis, afzuigkap, kraan met wasbak en voldoende opbergruimte te vinden en op de tweede etage een woonkeuken van circa 19m2. De keuken in deze kamer is voorzien van een vaatwasser, gasfornuis, koelkast met vriesvak, afzuigkap, kraan met wasbak en een gedeelde wasmachine. In deze woonkeuken is voldoende ruimte voor een eettafel.
De woning is super netjes en net opgeknapt

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar).

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €4000 exclusief voor de gehele woning. Als wij dit bedrag door 9 delen zal dit uitkomen op een huurprijs van €450 exclusief. Dit kan natuurlijk ook onderling worden verdeeld op grootte van de kamers.
De waarborgsom is gelijk aan twee maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september 2021 beschikbaar, in overleg eerder. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!