€ 385,00 p/m incl.

1 slaapkamer
19 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Rabenhauptstraat 78
9725 CG Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Rabenhauptstraat

GEZELLIGE KAMER AAN DE RABENHAUPTSTRAAT TE GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op een mooie en populaire plek in Groningen. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. De Grote Markt is op 1.3 km gelegen en het centraal station is op 550 m gelegen. Mocht u naar het Zernike complex moeten dan is de afstand 5.1 km.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een huis met meerdere kamers. Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 19m2.

VOORZIENINGEN
De kamer is voorzien van een eigen wastafel en een hoogslaper. De andere voorzieningen worden gedeeld met de medebewoners. De gedeelde ruimtes worden schoon gehouden door een extern schoonmaakbedrijf.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk indien u een vergunning heeft.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €250,- exclusief. De servicekosten zijn €100,- en de overige kosten zijn €20 Dit maakt een totaalprijs van €370
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september 2021 beschikbaar. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden en de opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?