€ 700,00 p/m

1
32 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Herman Colleniusstraat 21
9718 KR Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Herman Colleniusstraat

MOOIE ONZELFSTANDIGE STUDIO BESCHIKBAAR AAN DE HARMAN COLLENIUSSTRAAT TE GRONINGEN.

INFORMATIE
De foto’s die zijn gebruikt zijn van de vorige bewoner.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Herman Colleniusstraat ligt op 1.5 km afstand van de Grote Markt, 1.4 KM van het centraal station en 500 meter van het Noorderplantsoen. De wijk heeft alle voorzieningen op loopafstand.

SITUERING
De studio is gelegen op de eerste etage van het gebouw.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 31m2

VOORZIENINGEN
De studio heeft een ruim leef en slaap gedeelte met grote ramen die uitzicht bieden op de straat. er is genoeg ruimte voor alle benodigdheden ook is de studio voorzien van een eigen keuken.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €700,- Excl. de service kosten zijn €55,- voor het gas, water en elektra, De overige kosten bedragen €15,- wat een totale huur maakt van €770,-. waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 sebtember 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/watch?v=fAlDzYE1Dk4 . Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!