€ 1.450,00 p/m

2
81 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Fongersplaats 162
9725 LK Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Fongersplaats

Een heerlijk appartement aan de Fongersplaats in Groningen. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche en bad. Er is een dakterras, berging en een parkeerplek in de ondergelegen beveiligde garage.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 1.6 kilometer van het gezellige centrum van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.5 kilometer en het Zernike complex op 6 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
De kamer is gelegen op de tweede verdieping en de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 81m2.

VOORZIENINGEN
Dit gemeubileerde twee slaapkamer appartement is gelegen op de derde en tweede verdieping. Ja we zeggen bewust op de derde en tweede verdieping. Bij binnenkomst op de derde etage is er een ruime landing met een toilet, trap naar beneden en een doorgang naar een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken. Vanuit is er aansluitend een doorgang naar een ruim dakterras.
Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers gelegen en een ruime badkamer met bad. Deze complete woning wordt geleverd met een privé parkeerplak en een berging.
PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1450,- inclusief meubilering, voorschotten van gas, water, elektra, internet en TV
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 okober 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!