€ 1.010,00 p/m incl.

2
65 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Hoornsediep 172
9725HP Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Hoornsediep

Een leuk en speels appartement aan het Hoornsediep in Groningen. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer. Er is een balkon een berging en een aparte keuken.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben we ook een uitgebreide video van de woonruimte gemaakt.

GEÏNTERESSEERD?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woning'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze accommodatie ligt op 2,4 km van het centrum van Groningen. Het centraal station bevindt zich op 2,5 kilometer en het Zernikecomplex op 5.6 kilometer. De snelwegen en busverbindingen zijn goed bereikbaar.

SITUATIE
De kamer is gelegen op de tweede verdieping en aan de voorzijde van het gebouw.

RUIMTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 65m2.

KENMERKEN
Dit appartement met twee slaapkamers bevindt zich op de derde verdieping. Bij het betreden van het appartement is er een hal die u toegang geeft tot de woonkamer, keuken, eerste slaapkamer en de toilet. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tweede slaapkamer welke ook toegang heeft tot een balkon.
PARKEREN
Parkeren op straat is op basis van vergunning en er zijn parkeerplaatsen bij de woning te huur (afhankelijk van beschikbaarheid). Neem contact op met ons kantoor voor prijzen en beschikbaarheid.

HUURPRIJS EN BORGSOM
De huurprijs is €1010,- exclusief en de servicekosten inclusief blokverwarming en het verwarmen van het water. De kosten voor de servicekosten zijn €116,- wat een totaalprijs is van €1126,-

HUURAANPASSING
Het aanvragen van huurtoeslag voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De accommodatie is beschikbaar vanaf 1 oktober 2021. De minimale huurperiode is 12 maanden waarna het contract voor onbepaalde tijd doorloopt. De opzegtermijn is één volledige kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn wij op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Indien werkend, wordt een vast contract gevraagd. Indien dit niet het geval is, wordt voor werken en studeren een garantstelling gevraagd.

GEÏNTERESSEERD?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik ben geïnteresseerd in deze woning'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij kunnen uitnodigen voor de eerste selectie. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet verwerken.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare appartementen kunt u zich gratis abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video is geupload.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!