€ 415,00 p/m excl.

1 slaapkamer
25 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Damsterdiep 3a
9711 SG Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Damsterdiep

PRACHTIGE ONZELFSTANDIGE STUDIO MET UITZICHT OP DE STADSGRACHT BESCHIKBAAR AAN HET DAMSTERDIEP IN GRONINGEN .

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het Damsterdiep ligt op 1,0 km afstand van het station, 0.5 KM van de Grote Markt en 1,6 km van het Noorderplantsoen. De wijk heeft alle voorzieningen op loopafstand.

SITUERING
De kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde

OPPERVLAKTE.
De Studio heeft een oppervlakte van 25m2

VOORZIENINGEN
De Studio is voorzien van een keuken een badkamer en een toilet die je deelt met een aantal andere bewoners. Het toilet word schoongemaakt door een schoonmaak bedrijf net als de andere gemeenschappelijke ruimtes. De studio heeft ook een grote raampartij waardoor er veel licht naar binnenkomt en deze ramen geven ook prachtig uitzicht op de gracht.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €415,- Exclusief en de service kosten bedragen €110,- en de overige kosten bedragen €25,- wat een totale huur maakt van €550,- Inclusief gas, water en Electra. De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Met een voorkeur voor Studenten. Bij studenten wordt er een vast garantstelling gevraagd.
INTERESSE?

U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg . Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.


Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?