€ 1.350,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
92 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Hereweg 10D
9724AB Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Hereweg

PRACHTIG EN RUIM GEMEUBILEERD 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT VAN 92 M2, OP 7 MINUTEN LOPEN VAN HET BRUISENDE STADSCENTRUM VAN GRONINGEN GELEGEN AAN DE HEREWEG.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Hereweg ligt op 1,0 km afstand van de Grote Markt, 0,5 KM van het centraal station en 1,8 km van het Noorderplantsoen. De wijk heeft alle voorzieningen op loopafstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de derde etage van het complex.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 92m2

VOORZIENINGEN
De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van een entree die leid naar een ruime en Lichte woonkamer en een eethoek die ook toegang bied naar het balkon aan de voorzijde. Daarnaast zijn er 2 ruime slaapkamers met balkon. Het appartement heeft strakke badkamer en een apart toilet. De woning heeft een keuken die voorzien is van een koelkast, vriezer, 5 pit gasfornuis, wasmachine, afzuigkap, combinatie magnetron en een vaatwasser.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1400,- Exclusief en de service kosten bedragen €250,- wat een totale huur maakt van €1650,- Inclusief gas, water, Electra, TV, internet en Meubilering. De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Met een voorkeur voor werkende. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. mocht dit niet het geval zijn dan word er een gerantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/watch?v=fAlDzYE1Dk4 . Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?