€ 1.400,00 p/m incl.

2 slaapkamers
3 kamers
64 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Fongersplaats 80
9725LD Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Fongersplaats

Een leuk en speels appartement aan de Fongersplaats in Groningen. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer met ligbad. Er is een ruim balkon een berging en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse beveiligde garage.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben we ook een uitgebreide video van de woonruimte gemaakt.

GEÏNTERESSEERD?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woning'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze accommodatie ligt op 1,6 km van het centrum van Groningen. Het centraal station bevindt zich op 1,5 kilometer en het Zernikecomplex op 6 kilometer. De snelwegen en busverbindingen zijn goed bereikbaar.

SITUATIE
Het appartement is gelegen op de derde verdieping en aan de voor en achterzijde van het gebouw.

RUIMTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 65m2.

KENMERKEN
Dit gemeubileerde appartement met twee slaapkamers bevindt zich op de derde verdieping. Bij het betreden van het appartement is er een hal die u toegang geeft tot de woonkamer met open keuken. De keuken is volledig uitgerust. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot een ruim balkon.
Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Dit complete huis wordt geleverd met een eigen parkeerplaats en een berging.

PARKEREN
Parkeren op straat is op basis van vergunning en er zijn parkeerplaatsen bij de woning te huur (afhankelijk van beschikbaarheid). Neem contact op met ons kantoor voor prijzen en beschikbaarheid.

HUURPRIJS EN BORGSOM
De huurprijs is €1450,- inclusief meubilair, voorschotten van gas, water, elektra, internet en TV
De borg is gelijk aan één maand huur.

HUURAANPASSING
Het aanvragen van huurtoeslag voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De accommodatie is beschikbaar vanaf 16 Augustus 2021. De minimale huurperiode is 12 maanden waarna het contract voor onbepaalde tijd doorloopt. De opzegtermijn is één volledige kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn wij op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Indien werkend, wordt een vast contract gevraagd. Indien dit niet het geval is, wordt voor werken en studeren een garantstelling gevraagd.

GEÏNTERESSEERD?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik ben geïnteresseerd in deze woning'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij kunnen uitnodigen voor de eerste selectie. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet verwerken.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare appartementen kunt u zich gratis abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video is geüpload.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?