€ 750,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Timpweg 4
9731AL Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Timpweg

Een heerlijke karakteristieke studio van ongeveer 50m2 met aparte slaapkamergelegen aan de Timpweg in Groningen met een prijs van €750,00 exclusief voorschotten en huurtoeslag is mogelijk. De woning is per 1 September beschikbaar en heeft een heerlijke gezamenlijke ruime tuin aan het water.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.
Let op! de foto's zijn van de vorige bewoner en nieuwe foto's volgen snel. Het gaat hier om een monumentaal pand wat betekend dat er van de bewoners onderling altijd wel wat geluidoverdracht te horen is.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op een mooie en rustieke plek in Groningen. Het appartement is aan het water gelegen. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. De grote Markt is op 2.8km gelegen en het centraal station is op 3.3 km gelegen. Mocht u naar het Zernike complex moeten dan is de afstand 6 km.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een complex met meerdere appartementen. Het appartement is gelegen op de begane grond en de eerste etage

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houdt in dat er een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, radiator.

PARKEREN
Parkeren is zonder vergunning aan de straat.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €750,- exclusief. De servicekosten zijn €150,- de totaalprijs dit maakt eentotaalprijs van €900,-
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september 2021 beschikbaar. De huurperiode bedraagt maximal 12 maanden waarna er gekeken wordt of het huurcontract kan doorlopen voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?