€ 415,00 p/m excl.

1 kamer
30 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Damsterdiep 3a
9711 SG Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Damsterdiep

SUPER LEUKE STUDIO VAN 30M2 IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN AAN HET DAMSTERIDEP MET UITZICHT OP DE MARTINITOREN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Deze studio is op 600 meter van de gezellige Grote Markt. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 1.1 km afstand.

SITUERING
De studio is gelegen in een complex met achttien andere studio's. De studio is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 30m2.

VOORZIENINGEN
De studio deelt alleen het toilet. Er zijn meerdere toiletten in het complex, je deelt een toilet ongeveer met 2 tot 3 andere huurders. In de studio zit een keuken met genoeg opslagruimte. Verder is er in de badkamer een douche en een wastafel met een spiegel aanwezig, verder is er nog ruimte voor een eventueel een wasrek.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €415 exclusief. De servicekosten zijn €110 en de overige kosten zijn €25. Dat maakt een totaalprijs van €550.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?