€ 875,00 p/m

1
39 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Havenstraat 5C
9712TA Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Havenstraat

EEN PRACHTIG EN KARAKETERSTIEK EEN SLAAPKAMER APPARTEMENT AAN HET NOORDERPLATSOEN MET EEN EIGEN BALKON.
MAXXHUREN.NL

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Het appartement is gelegen op 150 meter van het gezellige Noorderplantsoen, het centraal station is op 1.8 km gelegen en de Grote Markt is op 1.5KM gelegen. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een jaren dertig woning en is op loopafstand van alle faciliteiten en het Noorderplantsoen.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 39m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houd in dat er een keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, oven en genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een aparte douche. Naast de badkamer is een apart toilet te vinden.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG
De woning word inclusief voorschotten gas, water, elektra en internet verhuurd. De huurprijs is in het totaal €875,00 inclusief
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2021 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!