€ 450,00 p/m excl.

1 kamer
15 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Winschoterdiep 147
9724 GP Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Winschoterdiep

BEN JIJ SAMEN MET 3 ANDERE VRIENDEN OPZOEK NAAR EEN STUDENTENHUIS? DAN IS DIT WELLICHT IETS VOOR JOU! EEN FANTATSISCHE WONING MET 4 KAMERS MET EEN GEZAMENLIJKE WOONKAMER, BALKON OP 1.6 KILOMETER VAN DE GEZELLIGE GROTE MARKT. STUDENTEN ZIJN HIER TOEGESTAAN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 1.6 kilometer van het gezellige centrum van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.5 kilometer en het Zernike complex op 5.8 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 1.2 km afstand.

SITUERING
De kamer is gelegen op de tweede verdieping en de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 89m2.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft de volgende voorzieningen gedeeld. . Op de tweede verdieping is een een gezamenlijke woonkamer, aparte keuken met spoelbak, vaatwasser en ruimte voor een koelkast en fornuis met afzuigkap. Tevens zijn het ruime dakterras, toilet en wasruimte op deze etage gelegen. Op de derde verdieping is de badkamer gelegen.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €450,- exclusief.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juli 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?