€ 1.185,00 p/m

2
65 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Turfsingel 92B app 1
9711VX Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Turfsingel

MOOI TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT VAN 65M2 MET RUIM DAKTERRAS AAN DE TRUFSINGEL IN GRONINGEN.
MAXXHUREN.NL

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Het appartement is op 350 meter van de gezellige Grote Markt en het Forum. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 1.6 km afstand.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een complex met vier appartementen. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van de eerste etage en is voorzien van een ruim dakterras.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 65m2 met een dakterras van 21m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houd in dat er een keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met opbergruimte en toilet.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG
De woning wordt exclusief verhuurd. De kale huurprijs is €1075,- de servicekosten zijn €110 wat een totaalprijs maakt van €1185. Dit is inclusief een voorschot voor gas, water, licht en internet, tv en volledige a tot z meubilering.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juni 2021 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!