€ 925,00 p/m

1
56 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Hereweg 120 - 11
9725AK Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Hereweg

MOOI EEN SLAAPKAMER APPARTEMENT (56M2) AAN DE HEREWEG IN GRONINGEN.
MAXXHUREN.NL

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in de Herewegbuurt welke zich kenmerkt als een buurt met gemêleerde bewoning waarvan 68% eenpersoonshuishoudens. Het appartement is op 1.6 km van de gezellige Grote Markt gelegen en te midden van twee winkelcentrums. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca 1 km afstand.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een complex met meerdere appartementen. Het appartement is gelegen op de 5e etage, zijkant, achterzijde.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 56m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houd in dat er een luxe keuken is met koel/vriescombinatie, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, design radiator, toilet en een luxe douchecabine met 6 douchekoppen aan de achterzijde, regendouche en secundaire douchekop. Alle ramen zijn voorzien van zonneschermen. Wasmachine en droger zijn bij het appartement in begrepen. Er zijn twee liften aanwezig in het complex.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen onder het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG
De woning word inclusief verhuurd. De kale huurprijs is €925,- en de servicekosten zijn €110,- voor gas, water en elektra. De overige kosten zijn €70,- dit maakt een totaalprijs van €1105,- De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 mei 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!