€ 1.425,00 p/m

3
132 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Damsterdiep 68
9713EJ Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Eengezinswoning, Damsterdiep

Prachtige Karakteristieke eengezinswoning, gelegen aan het Damsterdiep in de mooie stad Groningen met 3 slaapkamers, home office, luxe badkamer en ruime tuin op het zuidwesten. De woning is beschikbaar per juni en de prijs is €1425,00 exclusief.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

********************

Deze ruime en hoogwaardig afgewerkte karakteristieke eengezinswoning is gelegen aan de rand van het centrum waardoor je binnen enkele loop minuten op de gezellige Grote Markt in Groningen staat. De woning heeft een woonoppervlakte van 132 m2 en bevindt zich op een ruim perceel De woning is gebouwd in 1888 en heeft veel karakter door alle ornamenten die behouden zijn tijdens de renovatie van dit pand.

De woning heeft een prachte authentieke hal en een ruime lichte woonkamer van 38m2 een ruime tuin, luxe aparte keuken met bijkeuken, eertse toilet en een aparte kantoorruimte.

Op de eerste etage zijn drie ruime slaapkamers, luxe badkamer, tweede toilet. gelegen.

Opmerking: Tegen meer betaling kan de woning ook gemeubileerd en inclusief gas, water, elektra, internet en TV gehuurd worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. Deze woning is niet geschikt voor studenten en parkeergelegenheid is aanwezig.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!