€ 210,00 p/m

1
11 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Kortenaerstraat 9b
9726 HJ Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Kortenaerstraat

LEUKE STUDENTENKAMER IN DE ZEEHELDENBUURT TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
**********************
De kamer is gesitueerd op de eerste etage achterzijde en heeft een oppervlakte van circa 11 m2. In het pand zijn vier huisgenoten waarmee de keuken, douche en toilet worden gedeeld.

De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed, kast en bureau.

Het centrum en alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Ook zijn het Zernike en de RUG gemakkelijk per fiets en/ openbaar vervoer te bereiken.

De kale huurprijs is €210,-. Het voorschot voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen is: €80+20. Dit maakt de maandelijkse huurprijs €310,- inclusief. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1 juni 2021.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!