€ 950,00 p/m

1
42 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Oosterstraat 19a st 21
9711 NN Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Oosterstraat

Heerlijke ruime studio (42m2) aan de Oosterstraat in Groningen. De studio is beschikbaar per 1 april 2021 en heeft een prijs van €950,00 inclusief gas, water, electra, TV en internet.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
**********************
Prachtige, lichte en ruime studio gelegen op een toplocatie in het centrum van de gezellige stad Groningen! Deze (zelfstandige) studio is voorzien van een prachtige laminaatvloer, een grote keuken met vaatwasser, combi/oven/magnetron, afzuigkap, fornuis en comfort tevens is er een keurige badkamer.

Kortom rustig wonen en toch in het centrum van onze mooie stad Groningen

Voor de woonruimte geldt een minimale huurperiode van 12 maanden. Huisdieren zijn in het pand niet toegestaan en borg staat gelijk aan twee keer de huurprijs. Ben je geïnteresseerd in deze woonruimte? Laat het ons dan snel weten.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!