€ 780,00 p/m incl.

1 slaapkamer
2 kamers
25 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299030
Optie
Oudegracht 304B
3511PK Utrecht

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Oudegracht

KNUS APPARTEMENT BESCHIKBAAR AAN DE OUDEGRACHT IN UTRECHT!

LET OP:
OP DEZE WONING KUN JE HUURTOESLAG AANVRAGEN!

VOORZIENINGEN & SITUERING
Het appartement heeft een eigen keuken die van veel gemakken voorzien is. De keuken in voorzien van een wasbak en een kraan, veel kasten, een ingebouwde koel-vriescombinatie, een gasfornuis en een afzuigkap. Aansluitend aan de keuken vinden we al snel de woonkamer deze is ongeveer 9 m2 groot en bied genoeg ruimte tot het plaatsen van een bank en een grote TV. Door het effecient in te richten zou je hier ook nog een uitklapbare eettafel neer kunnen zetten. Als we onze weg vervolgen komen we bij de slaapkamer. De slaapkamer is groot genoeg voor 2 kleine bijzetkastjes en is ruim genoeg om een 2 persoonsbed in kwijt te kunnen. Direct naast de slaapkamer zit het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime douch en een wastafel.

LOCATIE
De Oudegracht is al jaren de gracht waar Utrecht erg om bekend staat, diverse restaurantjes, speciaalzaken, kroegen, sportscholen en nog veel meer zijn op steenworpafstand van de woonruimte. Het Hoogcaterijne is in loopminuten ongeveer 2 fiets-minuten van de woning af.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 1/12/20. Het is een jaarcontract, na dit jaar loopt het contract maandelijks door en is het dus ook maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is 715 euro per maand, ter vermeerderen met de servicekosten voor gas/water/electra die 80 euro bedragen. De huurprijs is exclusief gemeentelijke heffingen.
De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet, kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder. Benieuwd of je in aanmerking komt voor huurtoeslag? Bekijk dan ook deze link even: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/huurtoeslag/

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar een een-persoons huishouden. Het object is echt iets voor iemand die houd van efficient omgaan met de ruimte.

BEKIJK VOORAL DE VIDEO VOORDAT U OP DE WONING REAGEERD.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?