Studio, Korte Kamperstraat

GERENOVEERDE ZELFSTANDIGE STUDIO IN DE BINNENSTAD VAN ZWOLLE

SITUERING
Deze studio is gelegen in de Korte Kamperstraat in Zwolle. Het is op de begane grond aan de voorzijde van het pand. De Korte Kamperstraat is een gezellige straat in het hart van Zwolle.

VOORZIENINGEN
De studio is volledig zelfstandig en is voorzien van een aparte badkamer, douche en toilet en wastafel. De studio is helemaal nieuw en voorzien van alles wat je in een nieuwe woning verwacht. Momenteel zit er een tijdelijk keuken in het gehuurde, maar deze wordt op termijn vervangen voor een keuken zoals te zien op de schets.

LOCATIE
De Korte Kamperstraat is gelegen in de binnenstad van Zwolle. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals een supermarkt. Het station is binnen 5 minuten te bereiken per fiets.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief het voorschot voor gas, water en elektra voor de studio.

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet, kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder.

Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar een éénpersoons huishouden. Voor zowel studenten als werkende.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000