Kamer, Van der Laenstraat

ONLANGS GERENOVEERDE KAMER MET EIGEN BADKAMER EN WASTAFEL IN ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit dameshuis bevinden zich meerdere kamers, te weten 4 stuks. Deze kamer is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van de woning.

VOORZIENINGEN
De kamer beschikt over een eigen douche, wastafel, toilet.
De keuken is een algemene voorziening en deel je met 3 andere huisgenoten.

LOCATIE
De woning is gelegen nabij het centrum, het ligt 3 minuten fietsen van de supermarkt af in de Assendorperstraat. Het station en de stad zijn binnen een paar minuten fietsen snel te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 16 november 2020 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een studerende of werkende vrouwelijke kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000