Kamer, Schuttevaerkade

LEUKE RUIME KAMER MET APART SLAAPGEDEELTE EN EIGEN WASTAFEL TE HUUR IN ZWOLLE (DAMESHUIS)

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De kamer bevindt zich in een studentenpand met vrouwelijke huurders aan de rand van de stadsgracht. De kamer is gelegen aan de voorzijde van het pand en is ca 19.5m2 groot.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een centrale verwarming en is voorzien van een eigen wastafel. De kamer is voorzien van veel lichtinval en heeft tevens een apart slaapgedeelte. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met medebewoonsters. Er is tevens een grote tuin achter het pand aanwezig.

LOCATIE
Vanaf locatie is het winkelcentrum op enkele minuten lopen bereikbaar. Het station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een VROUWELIJKE student.

De woonruimte is beschikbaar per 01 december 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000