Appartement, Maagjesbolwerk

PRACHTIG DRIEKAMERAPPARTEMENT OP UNIEKE LOCATIE IN ZWOLLE

SITUERING
Op een unieke locatie aan de rand van de Zwolse binnenstad ligt dit mooie appartement met eigen inpandige parkeerplaats en een prive-berging. De woning is gelegen op de derde en bovenste etage van het complex. De woning is gelegen op de derde en bovenste etage van het complex. Het appartement biedt uitzicht over de stadsgracht van Zwolle. Het beschutte royale terras (ca. 12m2) maakt het geheel tot de perfecte locatie voor wonen in de binnenstad. Tevens heeft het onder architectuur aangelegde appartementencomplex een lift, videofoon, een binnentuin en een gezamenlijke fietsenberging.

VOORZIENINGEN
Indeling: ruime entree, toilet (hangend), prachtige royale living, toegang via een schuifpui tot het grote zonnige terras. Aan de voorzijde bevindt zich de nette keuken voorzien van een gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Er is een afzonderlijke provisiekast en de wanden zijn strak afgewerkt. Naar verwachting wordt de keuken op korte termijn vervangen voor een nieuwe hoogwaardige, luxe keuken met diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop met kast voor de aansluiting van de wasmachine, slaapkamer van ongeveer 9m2. Aan de achterzijde bevindt zich de zeer royale hoofdslaapkamer met uitzicht op de gracht. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en een toilet (hangend) en is geheel betegeld.

De wanden in het appartement zijn onlangs gesausd en tevens heeft de vloer een onderhoudsbeurt gehad.

LOCATIE
Het pand ligt aan de rand van de Zwolse binnenstad. De bruisende binnenstad heeft een zomers stadsstrand. Ook zijn supermarkten en de bioscoop Pathé binnen een paar minuten lopend of fietsend te bereiken. Het centrale station is circa 5 minuten fietsen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, gemeentelijke heffingen én servicekosten. Deze servicekosten bedragen €100 en komen boven op de kale huur van €995. Deze kosten zijn ten behoeve van de parkeerplaats, schoonmaak en onderhoud algemene ruimtes, bijdrage VVE en ter beschikking gestelde roerende zaken. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Op de woonruimte is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar werkende kandidaten. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte komt beschikbaar per 1 november 2020.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000