Appartement, Koestraat

PRACHTIG TWEEKAMER APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM ZWOLLE.

Dit mooie authentieke appartement is gelegen aan het park ‘Potgietersingel, direct aan de stadsgracht. Het appartement ligt op het zuiden en heeft door de ruime raampartijen een mooie lichtinval. Alle voorzieningen liggen in de buurt: theater, horeca, winkelcentra en supermarkt. Het station is slechts 5 minuten lopen.

INDELING:
Via een natuurstenen trap betreedt u de gezamenlijke hal met marmeren vloer. De trap leidt u naar de verdieping van uw appartement. Daar bevindt zich een hal die het slaapgedeelte (noord) verbindt met het woongedeelte (zuid). Er is een ruim separaat toilet en ruime, lichte badkamer met inloopdouche en wasmachine aansluiting. Een bergkast voor opslag. De open hoogglans keuken met lade-korven, gasstel en koelkast. De keuken is voorzien van vaatwasser en combimagnetron.

OPLEVERING:
Het gehele appartement is voorzien van een parketvloer. Ook de overige stoffering is inbegrepen. Het appartement is geheel gemeubileerd te betrekken met complete inventaris. De eigenaar en overige bewoners stellen nette en rustige bewoning erg op prijs.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief €450,= gas, water, elektra, stoffering en meubilair. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar werkende kandidaten. Ook voor expat's is dit appartement zeer geschikt.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000