Appartement, Blekerswegje

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT OP A-LOCATIE MET BIJZONDERE GESCHIEDENIS TE HUUR

SITUERING
Dit appartement is gelegen op de eerste etage in een bestaand authentiek pand genaamd 'Agter de Plancken', pal voor de oude rivier Dieze dat nu fungeert als stadsgracht nabij de Diezerkade. Het is één van de laatste authentieke panden in de straat, de rest is nieuwbouw.

Een leuk weetje: Vroeger, toen de afsluitdijk nog niet bestond, liep de rivier wel eens over de kade op. De bewoners van toen plaatsen letterlijk planken langs staanders om de woningen droog te houden. Zodoende heet het gebouw 'Agter de Plancken'.

VOORZIENINGEN
Het appartement wordt momenteel gerenoveerd en wordt derhalve in nieuwstaat en gestoffeerd opgeleverd. De woonkamer is zeer ruim (35m2), de keuken grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals elektrische ingebouwde kookplaat, koelkast met vriesvak, RVS afzuigkap, luxe mengkraan en vaatwasser. De gerenoveerde badkamer met douche en toilet is bereikbaar via de keuken.

De slaapkamer van ca. 20m2 is gelegen aan de voorzijde en heeft een balkon met prachtig uitzicht over het water. Via de woonkamer is het zeer ruimte half overdekte dakterras te bereiken, een ware luxe in de binnenstad.

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie en tevens is de oorspronkelijke rotonde bij de Brink in ontwikkeling. De gemeente is dit aan het herontwikkelen naar een voetgangersvriendelijk ontmoetingsplek waarbij tevens de kade wordt vernieuwd. Deze plek grenst aan de Thomas a Kempisstraat waar diverse speciaalzaken te vinden zijn. Om de hoek ligt het winkelcentrum Diezerpoort waar u uw alledaagse boodschappen kunt doen.

Op loopafstand is het stadscentrum te bereiken en tevens het Ter Pelwijkpark waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Het station is in ongeveer 5 tot 10 minuten fietsen bereikbaar. Een busstation is nabij gelegen. Kortom: De perfecte locatie!

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra à €170 per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar één werkend persoon die tevens een garantsteller kan overleggen.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000