Appartement, Almelose Kanaal

PRACHTIG APPARTEMENT OP EEN WOONBOOT MET TWEE SLAAPKAMERS

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITTUERING
Het appartement van ca. 45m2 bevindt zich op een zeer unieke locatie op het water, te weten op de 'begane grond' is dit kleinschalige complex.
In totaal zijn er 4 appartementen op de woonboot.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. Via de hal zijn de 2 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is voorzien van een bad met douche, toilet en wastafel. Het geheel is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen CV ketel.

LOCATIE
Het appartement op de woonboot is gelegen in het centrum van Zwolle. Letterlijk binnen een paar minuten lopen is de winkelstraat van Zwolle te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €850,- exclusief het voorschot voor gas, water en elektra (het voorschot hiervoor bedraagt € 150,-). Tv, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor eigen rekening. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Het appartement voldoet niet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar werkende kandidaten.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000