Studio, Ina Boudier-Bakkerlaan

Omschrijving
Studio aan de Ina Boudier-Bakkerlaan op de hoek gelegen, derde etage, met balkon en eigen parkeerplaats. Veel ramen, dus zeer licht.Geschikt voor een werkend persoon. Geen student. Geen huisdieren toegestaan.

De studio is gelegen in het moderne appartementencomplex “INA”. Dit complex is zeer ruim opgezet en heeft een gemeenschappelijk dakterras, een tuin met picknicktafels, gemeenschappelijke binnenruimtes en een inpandige fietsenberging.

Entree is gelegen op de derde etage met toegang tot de hal met meterkast. De studio heeft een ruime woon/slaapkamer met een open keuken. Deze is voorzien van een 4-pitsgasfornuis met afzuigkap en een koelkast.

Het woon/slaap gedeelte is praktisch in te delen, maar voelt ruimer door het balkon. Er is veel lichtinval middels het Franse balkon bij de keuken en het privébalkon op het zuiden.

De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel met spiegel, douche en een aansluiting voor de wasmachine.

Bij dit appartement zit een eigen parkeerplek inbegrepen welke is gelegen op het terrein achter het complex. Deze locatie is enkel te bereiken met toegangspas voor de slagbomen.

Extra informatie:
- De huurprijs bedraagt € 895,00 exclusief g/w/e, gemeentelijke heffingen, televisie en internet
- De huur voor de parkeerplaats bedraagt 60 euro.
- De waarborgsom is een maand huur
- Geschikt voor een werkend of studerend persoon
- Huurperiode: minimaal 12 maanden.
- Huisdieren niet toegestaan.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000