Studio, Gansstraat

Deze leuke, nette studio is gelegen aan de Gansstraat, op loopafstand van het Ledig Erf. Je staat binnen enkele minuten in de binnenstad van Utrecht. De studio is geschikt voor één afstuderend of werkend persoon. De huurprijs is inclusief voorschotbedrag voor gas, water, elektra, televisie en draadloos internet. Helaas geen huurtoeslag mogelijk.

Deze nette studio van 21m2 is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde.

Indeling:
Gezamelijke entree naast restaurand 'Le Canard' met toegang tot de eerste en tweede etage.

Entree in de studio welke beschikt over grote ramen met dubbel glas en veel natuurlijk lichtinval. De studio is voorzien van een goede laminaatvloer en een semi-open keuken met 4-pitsgasfornuis, een afzuigkap, wasmachineaansluiting en koelkast met vriesgedeelte.
De badkamer is te bereiken via de keuken. Deze is voorzien van een zwevend toilet, een douche en is modern afgewerkt. .

Het balkon van ca. 6m2 aan de achterzijde biedt een rustig zitten en alle mogelijkheden voor het plaatsen van een tafel met stoeltjes en wat groen.

De Gansstraat is gelegen aan het begin van de geliefde Watervogelbuurt en komt direct uit op het Ledig Erf. Het centraal station ligt op slechts enkele minuten fietsafstand, evenals de binnenstad van Utrecht.

Extra informatie:
- De huurprijs bedraagt € 750,00 inclusief g/w/e, televisie en draadloos internet. De gemeentelijke heffingen zijn hierbij niet inbegrepen.
- De borg bedraagt 1maand huur.
- Deze studio is beschikbaar voor een huurperiode van minimaal 12 maanden.
- Aanvraag van huurtoeslag is helaas niet mogelijk.
- Deze studio is geschikt voor 1 persoon.

Deze woning is door Maxx op 27-02-2018 aangehuurd voor een van haar woningzoekers. Wilt u bij het vinden van de meest geschikte woonruimte ook geholpen worden, bel Maxx.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000