Studio, Amsterdamsestraatweg

STUDIO OP 5-MINUTEN AFSTAND VAN UTRECHT CENTRUM.

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Qua locatie is het een toplocatie. 10 min lopen van het centrum en ongeveer 5 fietsminuten van het Neude. Diverse speciaalzaken zoals supermarkten en speciaalzaken op steenworpafstand.

SITUERING
De woning is gelegen op de tweede etage en de woning is verdeeld over twee verschillende ruimtes. Een slaap en woon gedeelte en de keuken en badkamer in een.

VOORZIENINGEN
De studio zelf is voorzien van een woon-slaapkamer gedeelte deze ruimte is c.a. 12 m2 groot. Genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. De andere ruimte is de keuken/ badkamer en is ongeveer 10m2 groot. De keuken is volledig zelfstandig en is voorzien van een inductiekookplaat en een afzuigkap. ook de voorzieningen in de douch zijn van hoge kwaliteit.

Door de doorgang kun je bij het toilet komen die ook weer in een hoog standaard afgewerkt is.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan twee keer de maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woning komt in aanmerking voor huurtoeslag.

KANDIAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die niet rookt en geen huisdieren heeft.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1-okt 2020. voor een minimale/maximale duur van 12 maanden.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000