Appartement, Lombokstraat

Reageer snel, want dit is een leuk 2-kamerappartement op een fijne locatie in de wijk Lombok. Dit appartement aan de Lokbokstraat is geschikt voor 1 werkend persoon en beslaat een oppervlakte van ca. 35m2. Het appartement is zelfstandig en beschikt over een nette, keuken, eigen badkamer en separate slaapkamer. Met lekker weer is het heerlijk buiten zitten op het eigen balkon. De Utrechtse wijk Lombok heeft als kloppend hart de Kanaalstraat met een grote diversiteit aan winkels zoals de supermarkt om de hoek, bakkers, groentewinkels, slagers en gezellige cafés en restaurants. De Lombokstraat is een rustige zijstraat aan het begin van dit kloppende hart en ligt daarmee op een zeer gunstige locatie ten opzichte van het centraal station en de binnenstad van Utrecht. De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, televisie en internet. Reageer snel, want dit is een leuke woonruimte op een leuke locatie.

Dit appartement is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd volgens de laatste standaarden. Hierdoor is de woning voorzien van diverse moderen apparatuur, een net betegelde badkamer met wasmachine en een prettige indeling met separate slaapkamer.

Het appartement is gelegen op de eerste etage en strekt van voor- tot achterzijde. Entree wordt gedeeld met de bewoners van de begane grond en de tweede etage.

Het appartement is gelegen op de kop van de wijk Lombok aan de rystuge Lombokstraat. Het centraal station, de binnenstad van Utrecht en de voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen liggen in de directe omgeving wat dit tot een ideale centrale locatie maakt.

Extra informatie:
- Huurprijs is € 925 inclusief g/w/e, televisie en internet. Gemeentelijke heffingen zijn niet inbegrepen.
- De waarborgsom is een maand huur.
- We zijn op zoek naar een werkend persoon.
- Huurperiode: beschikbaar per 25 augustus voor minimaal 12 maanden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000