Studio, Voorstraat

GEZELLIGE STUDIO IN HET CENTRUM VAN KAMPEN. IN OUDE SIGARENFABRIEK

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw ook in behandeling nemen.

LOCATIE
Locationwise is het een toplocatie, het centrum van Kampen heeft diverse terrasjes en leuke bezigheden op loopafstand. De winkelstraat van Kampen is op 1 minuut lopen van de woning. Het treinstation is op ongeveer op 5 minuten lopen.

SITUERING
Het appartement is op de tweede etage aan de achterzijde van het pand en is ongeveer 24 m2.

INDELING
Het appartement is voorzien van een woon-/slaapkamer met een open keukenblok. De badkamer en het toilet is via de hal te bereiken. Daarnaast is er een gemeenschappelijk dakterras en beschikt de studio over een eigen privé berging.

VOORZIENINGEN
De woonruimte is voorzien van een open keukenblok. De badkamer beschikt over een eigen douche. Er is een separaat toilet aanwezig in de woonruimte.

UURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De studio voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Of hier recht op is is tevens afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen. Check hiervoor de website van de Belastingdienst.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar werkende kandidaten of studenten met een bijbaan.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 1 december 2020. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000