Appartement, Rijksstraatweg

BESCHIKBAAR VANAF 1 JUNI; PRACHTIG APPARTEMENT MET RUIM DAKTERRAS AAN DE RIJKSSTRAATWEG IN HAREN, GELEGEN OP 10 MINUTEN RIJDEN VAN DE STAD GRONINGEN. DE HUURPRIJS VAN €830,00 IS INCLUSIEF SERVICEKOSTEN ALS GAS, WATER EN ELEKTRA. HUURTOELSAG MOGELIJK.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
Het appartement is gelegen op de tweede etage van de woning. Indeling: 1e etage; entree, bergruimte en trap naar 2e etage; ruime woonkamer met luxe open keuken; toegang tot de badkamer met toilet, douchecabine en wastafel. Tevens vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer en van daar uit is het gezellig dakterras te bereiken.

Beschikbaar per 1 juni.
Borgsom; 830,-

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000