Appartement, Timpweg

Een heerlijke karakteristieke studio van ongeveer 50m2 gelegen aan de Timpweg in Groningen met een prijs van €587.67 exclusief voorschotten en huurtoeslag is mogelijk. De woning is per 1 september beschikbaar en heeft een heerlijke gezamenlijke ruime tuin aan het water.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
De woning heeft een gezamenlijke voordeur met het naast gelegen appartement en deelt de hal en overloop op de eerste etage waar de aparte ingangen van de slaapkamers van BEIDE appartementen gelegen zijn.

Het is dus van belang dat de nieuwe huurder een rustige bewoner is die in deze persoonlijke woonstijl past.

De studio heeft een zeer ruime en karaktervolle woonkamer met open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, fornuis, oven/magnetron/ afzuigkap en koel/vriescombinatie.
Achter de woonkamer zijn via een ruime hal de toilet en badkamer met bad bereikbaar.

Op de eerste etage is een ruime en licht slaapkamer gelegen.

De woning word inclusief verhuurd voor €767.67


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000