Studio, Damsterdiep

NETTE SEMI-ZELFSTANDIGE STUDIO VAN 32M2 OP GOEDE LOCATIE TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

De studio is gesitueerd op de eerste etage achterzijde. De studio heeft een eigen keuken en douche. Het balkon wordt met één medebewoner gedeeld. Het toilet wordt gedeeld met slechts 3-4 andere bewoners, in het pand zijn meerdere toiletten aanwezig. De gemeenschappelijke ruimtes (gangen, toilet en wasmachine ruimtes) worden wekelijks schoongemaakt.

De studio heeft een oppervlakte van circa 32m2. Dankzij de goede inrichting is er gemakkelijk een woon en een aparte slaapkamers te creëren.

Doordat de woonruimte een gedeeld toilet heeft is huurtoeslag niet mogelijk.

De kale huurprijs is €465,-. Het voorschot voor gas, water, elektra en internet is €130,- De maandelijkse (inclusief huurprijs komt uit op €595,-). De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1 september 2020.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000