Studio, Damsterdiep

NETTE SEMI-ZELFSTANDIGE STUDIO AAN HET DAMSTERDIEP TE HUUR.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
De studio is gelegen aan het Damsterdiep en is gesitueerd op de tweede etage aan de voorzijde. De studio is +/- 33m2 en beschikt over een eigen keuken en douche. Het toilet wordt met de medebewoners, het toilet wordt schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf. Dankzij de grote raampartij is het een erg levendige en lichte studio.
Het centrum van Groningen is gemakkelijk per voet te bereiken. Ook zijn er meerdere supermarkten op korte afstand.
Omdat deze woonruimte onzelfstandig is (toilet wordt gedeeld) komt de huurder niet in aanmerking voor huurtoeslag.

De huurprijs is €600,- inclusief gas, water en elektra. De studio komt in overleg beschikbaar per 1-7, eerder is ook mogelijk.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000