Studio, Damsterdiep

RUIME STUDIO MET EIGEN KEUKEN EN DOUCHE OP STEENWORPAFSTAND VAN HET CENTRUM.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het complex is gelegen aan het (begin van het) Damsterdiep. In het complex zijn meerdere studio’s, per etage zijn er meerdere toiletten aanwezig.

De studio heeft een oppervlakte van circa 31m2. De studio beschikt over een eigen keuken en douche, enkel het toilet wordt gedeeld met de medebewoners. Dankzij de vele ramen komt er veel natuurlijk licht binnen. Omdat deze studio semi-zelfstandig is (enkel het toilet wordt gedeeld) is de studio erg geschikt voor een persoon welk niet aanmerking komt voor huurtoeslag.

Het centrum en meerdere supermarkten bevinden zich op zeer korte afstand.

De huurprijs is €535,- is inclusief gas, water en elektra. De woonruimte komt in overleg beschikbaar in het begin van september.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000