Studio, Damsterdiep

NETTE LOFT STUDIO AAN HET DAMSTERDIEP TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
De studio is gelegen op de tweede etage en beschikt over een eigen keuken en badkamer. Het toilet en wasmachineruimte worden per 4 huurders gedeeld. De studio heeft een oppervlakte van circa 20 m2, maar dankzij de vele open ruimtes voelt de studio een stuk groter aan.

De huidige bewoner heeft op één etage de slaapkamer, keuken en badkamer. Op de verdieping is een woonkamer en werkplek gecreëerd. Natuurlijk is het aan de toekomstige huurder vrij om de studio naar wens in te richten.

Dankzij de gunstige locatie bevinden veel voorzieningen zich op loopafstand.

De kale huurprijs is €370,- per maand. Het voorschot voor gas, water, elektra en internet is €120,-. Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €485,-. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1-7-2021.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000