Kamer, Korreweg

Een zeer mooie en ruime kamer aan de Korreweg in Groningen met een prijs van €455,00 inclusief en beschikbaar vanaf 15 december of in overleg later.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

********************
Deze ruime kamer is 27m2 en is gelegen op begane grond aan de achterzijde van de woning aan de Korreweg

De kamer beschikt over een eigen keuken. De badkamer deel je met 3 huisgenoten en het toilet met 1 huisgenoot.

De korreweg is het middelpunt van de studentenwijk Korreweg. Met een supermarkt, winkels en diverse restaurants op steenworp afstand. Daarnaast is het centrum van Groningen binnen 2 minuten per fiets bereikbaar.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000