Kamer, Korreweg

RUIME KAMER MET EIGEN KEUKEN TE HUUR AAN DE KORREWEG
SITUERING
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********************

De kamer bevind zich in een fraai studenten pand aan de voorzijde van de begane grond. De kamer is circa 17m2 groot.
Voorzieningen
De kamer heeft een centrale verwarming en een eigen keuken. de voorzieningen zoals toilet en badkamer worden gedeeld met gezellige medebewoners van het studentenhuis.
Locatie
De korenweg bevind zich midden in Groningen op steenworp afstand van supermarkten, restaurants en het Noorderplantsoen.
Beschikbaarheid en huurperiode
De woonruimte komt vrij per 01 januari 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract automatisch doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.
Huurprijs en borg
De huurprijs is €320,- per maand Excl. de kosten voor service kosten zijn €80,- en voor de overige kosten 30,- per maand dit komt neer op een totale huur van 430,- per maand. De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur en word geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug word opgeleverd aan verhuurder.
Kandidaat
Voor deze kamer zijn wij opzoek naar een student.
Interesse?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op ‘ja ik heb interesse in deze woonruimte’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000