Kamer, J.C. Kapteynlaan

LEUKE KAMER IN DE KORREWEGWIJK TE HUUR.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Een leuke speelse kamer (12m2) op een top locatie aan de JC Kapteynlaanin Groningen vlakbij het centrum en UMCG met een prijs van €307,00 inclusief voorschotten gas, water en electra.

De kamer is gelegen op de tweede etage aan de voorzijde en is voorzien van een wastafel. De keuken, douche en toilet worden gedeeld met drie medebewoners, evenals het balkon. Het centrum en UMCG zijn slechts enkele minuten fietsen, net als het openbaar park "Noorderplantsoen".

De huurprijs van €307 is inclusief gas, water en elektra. De woonruimte komt in overleg beschikbaar.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000