Bovenwoning, Sint Lucasstraat

PER 1 MAART BESCHIKBAAR: RIANTE GEMEUBILEERDE BOVENWONING MET TWEE SLAAPKAMERS, WALK IN CLOSET EN BALKON. DEZE FRAAIE BOVENWONING IS GELEGEN IN DE POPULAIRE SCHILDERSBUURT OP STEENWORP AFSTAND VAN HET CENTRUM MET EEN PRIJS VAN €1900,00 INCLUSIEF A T/M Z MEUBILERING, GAS, WATER, ELEKTRA, INTERNET EN TV.

Riant wonen op steenworpafstand van de binnenstad. Dit fraaie appartement in de Schilderswijk ademt de sfeer van de jaren 1900 met zijn hoge plafonds, suitedeuren met glas in lood, grote raampartijen, authentieke schouw en prachtige houten vloer.

Indeling;
Hal, trapopgang naar de eerste verdieping, overloop, zeer ruime woonkamer van 50 m2 te scheiden middels en suite deuren met glas in lood, keurige keuken in lichte en moderne kleurstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, separaat toilet, gangkast. Op de 2e woonlaag een ruime overloop, 2 zeer ruime slaapkamers van ca. 20m2, een inloopkast en een luxe badkamer. Een dakterras met uitzicht richting de stad.

De Sint Lucasstraat is gelegen in de populaire Schilderswijk, in een rustige straat en op loopafstand van het bruisende stadscentrum. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving gelegen.

De huurprijs van 1900,00 is inclusief gas, water en licht internet, TV en volledige A tot en met Z meubilering.

Bijzonderheden:
- Studenten zijn niet toegestaan
- Fietsenberging aanwezig
- Meubilering kan op wens in overleg aangepast worden

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000