Appartement, Tweede Drift Spilsluizen

ZEER MOOIE EN KARAKTERESTIEKE WONING (60M2) MET TWEE SLAAPKAMERS GELEGEN AAN DE MOOIE GRACHTEN VAN GRONINGEN AAN DE TWEEDE DRIFT SPILSLUIZEN. DE WONING IS BESCHIKBAAR PER 1 MAART VOOR €1000,00 EXCLUSIEF.

*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Deze leuke en speelse woning is gelegen aan het water en biedt veel woongenot doordat de woning nog veel authentieke kenmerken en veel ruimte biedt.

Als we de woning betreden komen we via een trap naar beneden in het souterain waar de keuken gesitueerd is, de keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, afzuigkap en fraai kookstel.
De woonkamer is weer te bereiken via een trap naar boven waar zich ook een etage bevindt met toegang tot de 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Kom eens langs voor een bezichtiging of voor meer informatie of bel 0886299000


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000