Appartement, Madame Curiestraat

MOOI 3-KAMER APPARTEMENT AAN DE MADAME CURIESTRAAT IN GRONINGEN, GELEGEN NAAST HET OVERWINNINGSPLEIN EN OP FIETSAFSTAND VAN HET BRUISENDE STADSCENTRUM.
DE PRIJS IS € EXCLUSIEF EN HUURTOESLAG IS MOGELIJK, DE WONING IS BESCHIKBAAR PER 1 MEI.

Een leuk appartement van 70m2. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag van het nette appartementencomplex en is bereikbaar via de afsluitbare portiek met intercominstallatie. Via de portiek is berging van circa 9 m² in het souterrain bereikbaar. Het geheel is voorzien van een nette laminaatvloer.

Indeling;
Entree/hal met toilet en meterkast, eenvoudige maar nette keuken, slaapkamer (11m2) gelegen aan de voorzijde, lichte en ruime woonkamer (22m2) met toegang naar het balkon, achterkamer/2e slaapkamer (13m2) gelegen aan de achterzijde.

Omgeving:
Het object is gelegen in de woonwijk Corpus den Hoorn aan de zuidkant van de stad Groningen. De snelwegen A7 en A28 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en het appartement ligt op loopafstand van het winkelcentrum aan het Overwinningsplein met een goed winkelaanbod. Voor ontspanning zijn het stadspark en Hoornsemeer goed bereikbaar.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000