Appartement, Gelkingestraat

SCHITTEREND APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM GRONINGEN TE HUUR.
*********************
I.v.m. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************

Het appartement is gelegen op de 2e etage en in het geheel voorzien van een nette parketvloer. Omdat het een hoekpand betreft is er veel lichtinval rondom.

Indeling;
Ruime woonkamer aan de voorzijde, ruime keuken gelegen aan de achterzijde. Luxe badkamer voorzien van bad, douche en twee wastafels. Op de bovenste etage aparte slaapkamer.

Het pand is gelegen in de Gelkingestraat, te midden van het bruisende stadscentrum gelegen. De Grote markt is op slechts 50 meter afstand. Voorzieningen als winkels, supermarkt en uitgaansgelegenheden zijn in de directe omgeving gelegen.

De huurprijs is 895,- euro inclusief (het voorschot is dan berekend op één persoon). Voor personen wordt het voorschot g/w/e met 30,- euro verhoogd. Het appartement komt niet in aanmerking voor huurtoeslag.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000