Studio, Afrikaring

Deze studio van ca. 25m2 aan de Afrikaring is geschikt voor 1 persoon. De studio is volledig zelfstandig en beschikt over een eigen entree, badkamer en kookgelegenheid. Het historische stadscentrum van Amersfoort en het centraal station liggen op ca. 15 minuten fietsafstand. Huurprijs is inclusief gas, water en elektra. Parkeren voor de deur is kosteloos en de uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikt. Reageer snel voor een bezichtiging!

Deze studio van ca. 25m2 is gelegen op de begane grond/het souterrain van deze drive-in woning aan de Afrikaring. Het pand is goed onderhouden en wordt gedeeld met twee medebewoners.

De studio heeft direct entree in het woon/slaapgedeelte. De gehele raampartij aan de voorzijde biedt natuurlijk lichtinval en een breed zicht. De woonruimte vraagt om een praktische indeling voor leven en slapen. De keuken is voorzien van een kitchenette met mogelijkheid tot het bijplaatsen van een eigen koelkast en een elektrische kookplaat.

De badkamer en het toilet zijn separaat en vanuit deze studio is er een trapopgang naar de beletage. Deze komt uit in de algemene keuken waarvan gebruik is toegestaan.

Parkeren voor de deur is kosteloos en het appartement biedt een vlotte toegang tot de omliggende uitvalswegen.

Extra informatie:
- Huurprijs is € 725,00 inclusief g/w/e. Huurprijs is exclusief gemeentelijke heffingen, televisie en internet.
- De waarborgsom is een maand huur.
- Deze woonruimte is zeer geschikt voor een werkend persoon. Een nette en rustige student is toegestaan.
- Huurperiode: beschikbaar voor minimaal 12 maanden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000