Appartement, Grote Markt

Prachtig appartement van 40m2 met een huurprijs van €1007,00 inclusief gas, water en elektra, het appartement is gelegen op de Grote Markt in Groningen.

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
Het appartement is gelegen in het centrum van Groningen aan de Grote Markt. Het appartement is volledig zelfstandig en beschikt over een luxe keuken, aparte slaapkamer en luxe badkamer.
Het complex is eind 2017 opgeleverd en verkeerd nog steeds in zeer nette staat. Bij binnenkomst is er een ruime gang welke toegang geeft aan een gemeenschappelijk (ondergrondse) fietsenberging. Via de trappen is de etage te bereiken waar het appartement (met slechts twee naastgelegen appartement) is gesitueerd. Dankzij een goede indeling voelt het appartement veel groter aan dan de gemeten 40m2.

De locatie is uniek, hartje centrum en toch relatief weinig overlast. Meerdere supermarkten, het centraal station, meerdere uitvalswegen en RUG bevinden zich op zeer korte afstand.

Het appartement komt in overleg beschikbaar. De huurprijs is €1007,- inclusief gas, water en elektra. * let op: voor twee personen wordt het voorschot met iets verhoogd.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000