Appartement, Grote Markt

APPARTEMENT MET APARTE SLAAPKAMER IN HARTJE CENTRUM GRONINGEN TE HUUR.

Dankzij de goede isolatie is de geluidsoverlast minimaal. De Martinitoren bevindt zich op steenworpafstand. De welbekende winkelstraat de Herestraat is op steenworpafstand te vinden achter de gezellige terrasjes van de Grote markt. Het appartementencomplex is makkelijk te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer, nette badkamer en buitenruimte. Ook is in het appartement vloerverwarming geïnstalleerd. Het gehele appartement wordt netjes afgewerkt en voorzien van een pvc-vloer.

De open keuken is van alle gemakken is voorzien. De keuken beschikt over een vaatwasser, combimagnetron, vriezer, ruime koelkast en inbouw-afzuigkap.

De badkamer is voorzien van een ruim bad met jet stream, wastafel, douchecabine en toiletmeubel. De badkamer is luxe afgewerkt.

Het appartement beschikt over een eigen cv-ketel. De huurprijs is €1026 inclusief gas, water, elektra (dit is berekend voor een persoon).Voor twee personen wordt het voorschot met €20,- verhoogd naar €1046,- inclusief. Het appartement is in overleg beschikbaar
* de foto’s bij de advertentie zijn van een soortgelijk appartement in het complex.


Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000