Appartement, Grote Markt

Nieuwbouw tweekamerappartementen gelegen aan de Grote Markt. Dankzij de goede isolatie is de geluidsoverlast minimaal. De Martinitoren bevindt zich op steenworpafstand. De welbekende winkelstraat de Herestraat is op steenworpafstand te vinden achter de gezellige terrasjes van de Grote markt. Het appartementencomplex is makkelijk te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer, nette badkamer en buitenruimte. Ook is in het appartement vloerverwarming geïnstalleerd. Het gehele appartement wordt netjes afgewerkt en voorzien van een pvc-vloer.

De open keuken is van alle gemakken is voorzien. De keuken beschikt over een vaatwasser, combimagnetron, vriezer, ruime koelkast en inbouw-afzuigkap.

De aparte slaapkamer biedt toegang tot de buitenruimte van de woonruimte, deze ruimte bevindt zich aan de achterzijde.

De badkamer is voorzien van een ruim bad met jet stream, wastafel, douchecabine en toiletmeubel. De badkamer is luxe afgewerkt.

Elk appartement beschikt over een eigen cv-ketel. De huurprijs is €904 exclusief gas, water, elektra (dit is berekend voor een persoon).Deze woning is door Maxx op 26-09-2018 aangehuurd voor een van haar woningzoekers. Wilt u bij het vinden van de meest geschikte woonruimte ook geholpen worden, bel Maxx.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000