€ 1.685,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
72 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Heymanslaan 3B
9714 GE Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Heymanslaan

RECENT GERENOVEERD DRIE KAMER APPARTEMENT MET DAKTERRAS IN DE GEZELLIGE KORREWEGWIJK

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is gelegen in de Korrewegwijk op ongeveer vijf minuten fietsen naar de binnenstad. Het stadstrand en het Noorderplantsoen zijn op loopafstand en ook de voorzieningen zoals supermarkt en sportschool zijn nabij. De Zernike Campus is circa 10 minuten fietsen.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd op de tweede en derde etage.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 72 m2.

INDELING
Het appartement is verdeeld over de tweede en de derde verdieping van het pand.
De woning is volledig gerenoveerd en bij binnenkomst kom je in de hal waar toegang is tot het toilet en tot de badkamer die voorzien is van douche en wasbak. Vanuit de hal kom je in de keuken die voorzien van onder andere koelkast, vriezer, vaatwasser, gasfornuis en oven. Op de tweede etage bevind zich ook een kamer waar je bijvoorbeeld de woonkamer van kan maken, maar dit kan ook als slaapkamer fungeren. Vanuit de keuken is tevens toegang tot het balkon. Met de trap omhoog ga je naar de derde etage. Hier bevinden zich twee ruime (slaap)kamers en vanuit beide kamers is toegang tot het grote dakterras.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs bedraagt €1.685,- en de nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot(zonder internet) van €250,-. Dit maakt een totaal van €1.935,-. De borg bedraagt één maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 augustus 2024 voor een periode van maximaal 6 maanden, een ideale mogelijkheid als je hier tijdelijk komt wonen of om de stad Groningen te leren kennen en vanuit hier op zoek te gaan naar een vaste woonplaats.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?