€ 295,00 p/m excl.

1 slaapkamer
11 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Hofstraat 20
9712 JB Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Hofstraat

MOOIE STUDENTENKAMER OP EEN TOP LOCATIE TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
De kamer is gelegen aan de Hofstraat, binnen de grachten van Groningen. Het is circa vijf minuten lopen naar de binnenstad, dus horeca en uitgaansgelegenheden zijn vlakbij! Als je de rust op wil zoeken is het slechts tien minuten lopen naar het Noorderplantsoen en alle voorzieningen zijn nabij.

SITUERING
De kamer is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE
De kamer heeft een oppervlakte van circa 11 m2.

INDELING
Bij binnenkomst kom je aan in de centrale hal. Hier is toegang tot de badkamer die beschikt over een douche en een toilet. tevens is hier toegang tot een tuin waar gebruik van gemaakt kan worden. Op de tweede etage bevindt zich de keuken die van alle gemakken voorzien is en hier bevindt zich ook de kamer. De kamer oogt ruimtelijk door de lichtinval en er is voldoende ruimte voor een bed, een bureau en eventueel een bank. Tevens beschikt de kamer over een eigen wastafel. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met vier huisgenoten.

HUURPRIJS & BORG
De kale huurprijs van de kamer bedraagt €295,- en de servicekosten bedragen €120,-. Dit maakt een totale huurprijs van €415,-. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 juli voor een periode van 12 maanden met hierna de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?