€ 1.100,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Van Oldenbarneveltlaan 15R
9716 EA Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Van Oldenbarneveltlaan

LEUK ONGEMEUBILEERD APPARTEMENT AAN DE VAN OLDENBARNEVELTLAAN IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het adres bevindt zich aan de van Oldenbarneveltlaan in Groningen. De Grote Markt is op 1,8 kilometer en op loopafstand van station noord.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50m2 met een hoogte boven de 1,50 meter. De muren lopen op sommige plekken schuin af, waardoor er meer ruimte in het pand aanwezig is.

VOORZIENINGEN
Het pand is gelegen in een oude landbouwschool was. Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst kom je in een ruimte met de keuken. Het is een ruime keuken die is voorzien van een ruime koelkast, ruimte ijskast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, wasbak en voldoende opslagruimte en werkblad.
De kamer naast de keuken is een ruimte die kan worden gebruikt als woonkamer. In deze ruimte is voldoende ruimte voor een bank, een tafel en eventueel een bureau voor een thuiswerkplek.
Daarnaast is er nog een aparte slaapkamer, in deze slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer is voorzien van een wastafel met opslagruimte, spiegelkastje, toilet, designradiator en een ruime douche.
In het appartement is nog een aparte ruimte die kan worden gebruikt voor opslagruimte.
Bij het appartement komt een gedeelde buitenruimte, waar je lekker en gezellig kunt zitten. Daarnaast is er nog een fietsenberging, die via een aparte deur vanaf de straat te bereiken is.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €1100,-. Er wordt een voorschot gerekend van €240. Aan het eind van het jaar zal een afrekening gemaakt worden voor de kosten. Dit maakt een totale huurprijs van €1340. De borg staat gelijk aan twee maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt per 1 juni 2023 beschikbaar, in overleg eventueel eerder. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?