Kamer, Van Ostadestraat

KAMER OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit studentenhuis bevinden zich meerdere kamers, te weten 5 stuks. Deze kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een eigen wastafel tot beschikking. Het huis beschikt over een gezamenlijke keuken, badkamer, toilet en buitenruimte welke je deelt met 4 andere huisgenoten.

LOCATIE
De woning is gelegen nabij het centrum. Het station is met vijf minuten fietsen te bereiken en het centrum is op loopafstand snel te vinden.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 februari 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Service

We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden


Of bel ons tussen
09:00 - 17:00
+31 (0)88-6299000